فروش اسید سولفوریک

فروش اسید سولفوریک

خرید و فروش اسید سولفوریک

اسید سولفوریک یا همان جوهر گوگرد یکی از قوی ترین اسید های معدنی ساخته شده به دست بشر می باشد که قدرت خورندگی بالایی را دارا می باشد. اسید سولفوریک امروزه با روش های صنعتی متفاوتی و در غلظت های مختلفی به تولید و فرآوری می رسند، هر کدام از این غلظت ها کاربرد خاص خود را دارا بوده که در ادامه متن به بررسی آن ها می پردازیم.

آیا از بازار فروش اسید سولفوریک با خبر هستید؟

اگر چه اسید سولفوریک در حال حاضر یکی از مواد شیمیایی که به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد، احتمالا کمی قبل از دهه شصت شناخته شده بود. اسید سولفوریک یک اسید معدنی قدرتمند است که مایع روغنی چسبناک (ضخیم و چرب) است که سالها به عنوان یک ماده شیمیایی رایج در جهان شناخته شده است. فروش اسید سولفوریک به طور معمول در حالت مایع صورت می گیرد. نقطه ذوب آن حدود 50 درجه فارنهایت (10 درجه سانتیگراد) است و نقطه جوش آن حدود 640 درجه فارنهایت (337 درجه سانتیگراد) است. این نیز یکی از ارزان ترین اسیدهای موجود در بازار است و فروش اسید سولفوریک به این علت در سراسر جهان رونق می گیرد. اسید سولفوریک در تولید کودها و به عنوان یک کاتالیزور صنعتی (ماده ای است که سرعت واکنش های شیمیایی را افزایش می دهد) نیز استفاده می شود. همچنین در مقادیر زیادی در پردازش و تصفیه نفت استفاده می شود. فرآیند تماس باعث خنک تر شدن اسید می شود اما نیازمند مواد خام و استفاده از کاتالیزورهای گران قیمت است، که خودش در فروش اسید سولفوریک تاثیر می گذارد.


فروش اسید سولفوریک


نکاتی در مورد فروش اسید سولفوریک

تولید و فروش اسید سولفوریک با بهترین کیفیت به صورت عمده و به صورت فله ای و با بسته بندی های در ظروف 35 کیلوگرمی توسط پتروکیمیای آکام به عنوان تولید کننده اسید سولفوریک در ایران انجام می گیرد. فروش اسید سولفوریک باید با مجوز صورت بگیرید، در غیر این صورت فروش اسید سولفوریک بدون مجوز ممنوع می باشد. جهت سهولت خرید اسید سولفوریک، مراکزی را در نظر گرفته ایم تا فروش اسید سولفوریک به راحتی در آن ها امکان پذیرد. در واقع مراکز پخش مواد شیمیایی به فروش اسید سولفوریک و مواد شیمیایی دیگر می پردازند. فروش اسید سولفوریک در سرار کشور توسط پتروکیمیا به صورت کلی و جزئی انجام می شود. می توان گفت که قیمتی که ما به عنوان قیمت تعیین شده برای فروش اسید سولفوریک در نظر گرفته ایم، مشمول قیمت تمام شده اسید و هزینه های جانبی است. فروش اسید سولفوریک توسط پتروکیمیا به عنوان تولید کننده اسید سولفوریک در ایران نشان از قدرت صنعتی این شرکت می باشد. جهت اطلاع از شرایط خرید اسید سولفوریک و یا فروش اسید سولفوریک چه به صورت عمده و چه جزئی، می توانید با همکاران ما در شرکت پترو کیمیای آکم تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

فروش اسید سولفوریک در ایران

فروش اسید سولفوریک در ایران با توجه به نیاز روز افزون صنایع مختلف شیمیایی و صنعتی به این ماده پر کاربرد از اهمیت بالایی برخوردار است. فروش اسید سولفوریک بنا به نیاز مشتریان این حوزه متفاوت بوده و با غلظت های مختلفی به دست مصرف کنندگان این حوزه می رسد. برای مثال امروزه در بازار فروش اسید سولفوریک در گرید های صنعتی و آزمایشگاهی انجام می شود که تولید کنندگان و مراکز علمی و آزمایشگاهی با توجه به نیاز خود اقدام به خرید و فروش اسید سولفوریک با درصد خلوص های متفاوت می پردازند.


فروش اسید سولفوریک


موارد استفاده از اسید سولفوریک

همان طور که گفته شد، اسید سولفوریک یکی از مهمترین مواد شیمیایی صنعتی است که عمده استفاده از آن در تولید کود است. از آنجایی که سوپر فسفات آهک و سولفات آمونیوم به طور گسترده ای در تولید مواد شیمیایی استفاده می شوند، میزان فروش اسید سولفوریک نیز در تغییر قیمت کود شیمیایی موثر است.

یکی از موارد استفاده از اسید سولفوریک، پالایش نفت می باشد تا ناخالصی ها را از بنزین و محصولات پالایشگاهی شستشو دهد. اسید سولفوریک در پردازش فلزات، در تمیز کردن آهن و فولاد قبل از پوشاندن آنها با قلع یا روی نیز استفاده می شود. اسید سولفوریک یک ماده شیمیایی خورنده است. خورندگی به این معنی است که هنگام تماس با پوست یا غشای مخاطی می تواند باعث سوختگی شدید و آسیب به بافت شود.

تا حد زیادی بیشترین مقدار اسید سولفوریک برای اسید فسفریک استفاده می شود که به نوبه خود برای تولید کود فسفات، دی هیدروژن فسفات کلسیم و فسفات آمونیوم استفاده می شود. به علت استفاده های زیاد از این ماده شیمیایی، فروش اسید سولفوریک نیز در صف بیشترین فروش ها قرار می گیرد. همچنین برای تولید سولفات آمونیوم نیز کاربرد دارد که یک کود بسیار مهم در کمبود گوگرد است. به علت اینکه اسید سولفوریک از دسته مواد شیمیایی خطرناک محسوب می شود و امکان واکنش شیمیایی آن با مواد دیگر وجود دارد، تولید کنندگان باید در نحوه بسته بندی دقت لازم را داشته باشند تا فرآیند فروش اسید سولفوریک به درستی و با ایمنی کامل صورت پذیرد.

در بازار های جهانی قیمت فروش اسید سولفوریک به نرخ های بازار بستگی دارد و این عوامل تعیین کننده قیمت فروش اسید سولفوریک هستند. قیمت فروش اسید سولفوریک در زمینه های مختلف متفاوت می باشد، برای مثال قیمت اسید سولفوریک آزمایشگاهی با اسید سولفوریک صنعتی و یا اسید سولفوریکی که در باتری کاربرد دارد و یا اسیدی که صادر می شود متفاوت است.

همانطور که گفته شد اسید سولفوریک یکی از بزرگترین مواد شیمیایی صنعتی با حجم است که در جهان تولید می شود. تولید کودهای شیمیایی ، به ویژه کودهای فسفات از اسید فسفریک ، عمده ترین بازار نهایی استفاده و فروش اسید سولفوریک است که بیش از 60٪ از کل مصرف جهانی در سال 2017 را شامل می شود. انتظار می رود حتی اگر اندکی رشد بالاتری برای کاربردهای شیمیایی پیش بینی شود، این سهم تا سال 2022 افزایش یابد. در حدود 17 درصد فروش اسید سولفوریک جهانی برای حدود 20 فرآیند شیمیایی مصرف می شود که این تعادل در طیف گسترده ای از کاربردهای صنعتی و فنی مصرف می شود.

بیشتر اسید سولفوریک با سوزاندن گوگرد تولید می شود. اسید مذاب به طور غیرقانونی تولید می شود و اقتصاد و فروش اسید سولفوریک در درجه اول توسط بازارهای فلزی هدایت می شود. بهبود فروش اسید سولفوریک در کارخانه های ذوب آهن تأثیر بسزایی در صنعت داشته و منجر به افزایش تجارت و فروش اسید سولفوریک می شود (از آنجا که تولید کنندگان الزاماً در نزدیکی بازارهای اسید قرار ندارند). حدود 4٪ از تولیدات جهانی و فروش اسید سولفوریک وارد بازارهای تجاری خارج از منطقه می شوند.

بخشی از تجارت و فروش اسید سولفوریک که به دلیل محدودیت های زیست محیطی رشد کرده است ، بخشی است که اسید سولفوریک را احیا می کند. مقررات سختگیرانه محیط زیست به همراه برآورده کردن خواسته های مشتری و دستیابی به راندمان عملیاتی منجر به افزایش هزینه برای ارتقاء گیاهان در بین تولیدکنندگان و فروش اسید سولفوریک می شود.

پیش بینی می شود تقاضای جهانی برای فروش اسید سولفوریک طی 5 سال آینده با نرخ سالانه حدود 2٪ افزایش یابد. چین بازار بزرگ است و بیش از 37 درصد مصرف را در سال 2017 به خود اختصاص داده است ، و بعد از آن آمریکای شمالی با حدود 16 درصد. آفریقا ، آمریکای لاتین ، اروپای شرقی و غربی و آسیای جنوب غربی نیز کاربران بزرگی هستند. تقاضای کود برای اسید سولفوریک و فروش اسید سولفوریک پیش بینی می شود که حدود 2.4 درصد در سال رشد کند ، در حالی که پیش بینی می شود تقاضا فروش اسید سولفوریک برای استفاده شیمیایی 2.5 درصد در سال رشد کند. کاربردهای صنعتی تا سال 2022 اندکی کاهش خواهد یافت.

اسید سولفوریک غلیظ (98-95٪) بسیار واکنش پذیر است و اکثر فلزات را حل می کند. بنابراین ، از روش های مختلفی در پالایش فلزات گرانبها استفاده می شود. اسید سولفوریک همچنین یک اسید محبوب است این ماده طلا را حل نمی کند اما در حل فلزات مانند مس ، نقره و آهن بسیار عالی است ، بنابراین ممکن است در انواع خاصی از فرآیندهای پالایش طلا مفید باشد. که از این جهت فروش اسید سولفوریک در فرآیندهای آبکاری طلا مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین فروش اسید سولفوریک با هیچگونه حمل و نقل هوایی مجاز نیست.

تا اینجا هر آنچه که باید در مورد فروش اسید سولفوریک و اسید سولفوریک بدانید گفته شد جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید اسید سولفوریک با ما در تماس باشید.


فروش اسید سولفوریک


کاربرد های صنعتی اسید سولفوریک

در صنعت امروزه فروش اسید سولفوریک بازار پر رونقی داشته و کاربرد های وسیعی را در حوزه های مختلف در بر می گیرد. این حوزه ها صنایع مختلفی چون : آبکاری فلزات، استخراج آن ها و تسهیل فرایند های شیمیایی برای خالص سازی آنها می باشد. اسید سولفوریک هم چنین در باطری سازی، تولید مواد شیمیایی از جمله کود های کشاورزی، پاک کننده های خانگی و صنعتی، کاغذ سازی و نساجی کاربرد وسیع و قابل توجهی دارد.

تولید صنعتی اسید سولفوریک

در شرایط امروز با توجه به افزایش تقاضا و فروش اسید سولفوریک نیاز جدی تری برای بهینه سازی فرایند های سنتز اسید سولفوریک می باشد، لذا با توجه به پیشینه طولانی در ساخت این اسید با افزایش دانش بشری در حوزه علم شیمی فرایند های صنعتی و پر بازدهی امروزه جایگزین سیستم های قدیمی و ناکارآمد شده اند.

یکی از اولین روش ها برای تولید و فروش اسید سولفوریک به صورت تجاری توسط یک دانشمند و تاجر انگلیسی در سال 1832 ابداع شد که امروزه با نام فرایند تماسی معروف می باشد. امروزه با توجه به اینکه مدت زیادی از ابداع این سیستم می گذرد هنوز هم قسمت اعظمی از اسید سولفوریک تولیدی در صنعت به این روش می باشد. این فرایند در کل در سه مرحله اصلی خلاصه می شود که شامل تهیه و خالص سازی، اکسید شدن توسط کاتالیزور و در نهایت نیز تولید اسید سولفوریک می باشد.

روش های دیگری نیز برای تولید و فروش اسید سولفوریک در صنعت شناخته شده که در یکی از این روش های نوین کارخانه ها غلظت های بالایی از گاز گوگرد دی اکسید را تولید می کند و با گذشت از فرایند دو جذبی در این سیستم در نهایت اسید سولفوریک تولید می شود.

البته ذکر این نکته حایز اهمیت می باشد که با بهینه سازی سیستم های قدیمی و کاربرد کاتالیست های پیشرفته می توان بازده این فرایند های تولیدی را بالا برده و درصد های بالاتری از این اسید تولید کرد. با استفاده از این روش میزان تولید و فروش اسید سولفوریک نیز به راحتی بالا رفته و سود سرشاری را نصیب شرکت های تولید کننده خواهد کرد.


فروش اسید سولفوریک


بسته بندی و بازار فروش اسید سولفوریک

اسید سولفوریک با توجه به کاربرد های متنوع خود امروزه در بسته بندی های گوناگون و در حجم های متفاوت به تولید می رسد. با توجه به میزان مصرف و درصد خلوص اسید سولفوریک نوع بسته بندی های آن نیز متمایز می باشد. برای مثال فروش اسید سولفوریک به آزمایشگاه های علمی به صورت شیشه ای و در رنگ های تیره می باشد، همچنین نوع آن نیز از گرید آزمایشگاهی و با درصد خلوص بالا بوده است. ظرف های شیشه ای آزمایشگاهی به طور معمول در حجم های کم و در حدود 1 الی 3 لیتر می باشد.

در کاربرد های صنعتی اما نوع اسید سولفوریک متفاوت بوده و در گرید صنعتی به فروش می رسد. بسته بندی و فروش اسید سولفوریک صنعتی در گالن های 20 لیتری، بشکه های 220 لیتری و حتی تانکر های حجیم 1000 لیتری نیز صورت می گیرد. عموما درصد خلوص این نوع از اسید سولفوریک پایین تر از انواع آزمایشگاهی بوده که این مورد ناشی از کاهش هزینه های مصرفی در تولید مواد شیمیایی می باشد.

نکات ایمنی قابل توجه در استفاده از اسید سولفوریک

اسید سولفوریک

یکی از سمی ترین مواد شیمایی حال حاضر در صنعت و آزمایشگاه می باشد در نتیجه استفاده از آن ملزم به رعایت نکات متعددی است که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

تماس های پوستی و بافتی با اسید سولفوریک می تواند موجب سوختگی های شدیدی در بافت های پوششی شود که بسیار خطرناک می باشد. همچنین در ادامه سبب بروز التهاب های دردناک و تاول های پوستی نیز شود. در صورتی که این اسید با سطوح چشمی تماس داشته باشد می تواند موجب آسیب های بسیار شدید و حتی نابینایی شود ولی در صورتی که بخار های اسید سولفوریک تنها برخورد داشته باشد موجب ورم و التهاب در بافت های چشمی می شود.

اسید سولفوریک همچنین شرایط خاصی را برای نگهداری دارد. این اسید نباید در معرض تماس با فلزات واکنش پذیر و حتی اکسید آن ها، مواد قلیایی، الکل ها و سایر مواد فعال از نظر شیمیایی قرار بگیرد زیرا در این صورت واکنش های شدیدی را آغاز می کند و سبب خورده شدن فلزات نیز می شود.

یکی از نکات مهم در هنگام رقیق سازی اسید سولفوریک این است که همیشه اسید را به آب مورد نظر اضافه کنید، زیرا در صورتی که آب به صورت مستقیم به اسید سولفوریک اضافه شود می تواند موجب ایجاد پاشش در اسید و آسیب های پوستی و چشمی به همراه باشد.

نمایش