جوش شیرین|کریستال

5.jpg 5.jpg

نام:

جوش شیرین|کریستال ,

توضیحات

جوش شیرین یا بی‌کربنات سدیم

جوش شیرین یا بی‌کربنات سدیم با فرمول NaHCO3یکی از نمک‌های سدیم در ترکیب باکربنیک اسید است که تنها یک هیدروژن اسیدی این ترکیب با سدیم جایگزین شده‌ است.

یکی از محصولات اولیه ای که تقریبا در کمد هر آشپزخانه می توان پیدا کرد، جوش شیرین است. جوش شیرین خواص شگفت آوری برای مو، پوست و بدن دارد. همچنین ترکیبی ارزان قیمت و قابل دسترس است. جوش شیرین یا بی کربنات سدیم، یک ماده طبیعی با ظاهر کریستالی است اما اغلب به عنوان یک پودر شره به نظر می رسد. این ماده، قلیایی ضد باکتری، ضد قارچ، با خواص ضد عفونی کننده و ضد التهاب است. جوش شیرین همانند یک داروی پزشکی قدرتمند جهت مبارزه با هر مشکل اعم از سرماخوردگی، مشکلات دهان و دندان تا مسائل مربوط به پوست موثر است.

استفاده جوش شیرین برای دوره های کوتاه مدت بسیار موثر است. با اینحال، استفاده بیش از حد از آن می تواند منجر به آسیب پوست و مو شود.

قبل از هرگونه استفاده، یک تست سنجش عدم حساسیت پیشنهاد می گردد.

• مصارف جوش شیرین :

• مصارف جوش شیرین :

- صنایع غذائی و نوشابه سازی

- صنایع داروئی

- صنایع چرم

- صنایع نساجی

- صنایع آرایشی و بهداشتی

- مکمل خوراک دام و طیور

• خواص فیزیکی

- رنگ : سفید

- حالت :جامد (پودری)

- بسته بندی: کیسه های 25 کیلوگرمی

با ما در تماس باشید

نشانی شرکت :

تهران - خیابان ولیعصر - پایین تر از سه راه توانیر - برج طلوع

02143029 02188642911 09120379874

89771643